Woonhuis met zwembad en top-uitzicht te koop in Bourgogne

Luzy, € 339.500

Woonhuis met zwembad en top-uitzicht te koop in Bourgogne

Op een ruim perceel met een panoramisch uitzicht staat dit zeer goed onderhouden woonhuis met verwarmd zwembad te koop. Midden in de Bourgogne, in het natuurgebied de Morvan en op loopafstand van het gezellige en dynamische dorp Luzy. Zeer geschikt voor zowel permanente bewoning als voor vakantiedoeleinden.

Het huis ligt solitair net buiten Luzy en is alleen bereikbaar via een ‘eigen weg’ van dik 200 meter.  Verscholen in het groen van de Morvan is het een prachtige plek die rust en vrij uitzicht combineert met de nabijheid van een dorp met alle voorzieningen. ’s Ochtends is het dagelijks brood zo gehaald!

Het woonoppervlak van circa 160 m2 is verdeeld over twee verdiepingen:
Op de begane grond bevinden zich de woon/eetkamer (38m2), ruime keuken (40m2 met Oostenrijkse kachel), slaapkamer (21 m2) en WC.
Op de verdieping is de badkamer met bad, douche en WC (12 m2), een tweede slaapkamer (18 m2) en een grote afgewerkte slaap/werk/hobbyzolder van 30 m2 gelegen.

Naast het huis ligt het verwarmde zwembad. Het zwembad is overeenkomstig de richtlijnen middels een hekwerk beveiligd. In de schuur naast het huis is meer dan voldoende ruimte voor al het tuingereedschap en het tuinmeubilair.

De recent uitgevoerde technische diagnostieken laten zien dat het huis in prima staat verkeert. Op dit moment is het in gebruik als vakantiehuis, maar permanente bewoning is zeer goed mogelijk.

De verwarming op olie met radiatoren in het hele huis is comfortabel. Aanvullend is er een opvallende Oostenrijkse houtkachel in de keuken, die desgewenst eenvoudig de begane grond kan verwarmen.

De woning is klaar voor de toekomstige eigenaar! Maak nu een afspraak voor een bezichtiging

Kort samengevat

Aantal kamers5Aantal slaapkamers3
Badkamers/wc’s1 / 2Woonoppervlakte160 m2
Perceeloppervlakte8313 m2Bouwjaaronbekend