Vrijstaand huis met tuin en uitzicht

Achun, € 123.000

Dit moderne vrijstaande huis met prachtig uitzicht in een ruime tuin van 1600 m2 staat in een rustige en landelijke omgeving op minder dan 3 uur rijden van Parijs. De woning ligt aan de rand van een buurtschap van Achun, vlakbij Aunay-en-Bazois.

Het huis is eind jaren tachtig gebouwd en heeft een moderne uitstraling. Rondom het huis een aangelegde tuin op een flink stuk grond van 1600 m2. De woning ligt vrij op het perceel aan een rustige plattelandsweg. Geen overburen, wel een schitterend uitzicht op de heuvels in de verte.

Op de begane grond zijn entree/hal, woonkamer en open keuken, slaapkamer, badkamer en separate wc te vinden. De woonkamer heeft dubbele openslaande deuren naar de terrassen aan voor- en achterzijde. Op de eerste verdieping bevindt zich een ruime overloop en twee slaapkamers. Het dak is geïsoleerd.

De oppervlakte van de begane grond is ruim 70 m2. De eerste verdieping meet meer dan 30 m2 op stahoogte, maar oogt veel ruimer. Verwarming vindt plaats via de krachtige houtkachel in de woonkamer en elektrische verwarmingselementen in de overige ruimtes.

Deze praktische indeling van het huis maakt het mogelijk op de begane grond te wonen en de slaapkamers op de eerste verdieping te reserveren voor (familie)bezoek.

In de tuin staat een grote schuur van ruim 30 m2 en een houtopslag.

Het huis verkeert in een uitstekende staat van onderhoud en is gereed voor bewoning door een volgende eigenaar. Overname van het grootste deel van de inboedel is bespreekbaar.

Kort samengevat
Aantal kamers4Aantal slaapkamers3
Badkamer/wc1Woonoppervlakte103 m2
Perceeloppervlakte1.600 m2Bouwjaarca. 1988