Ruim woonhuis met grote parktuin te koop in dynamisch dorp in Morvan

Luzy, € 360.000

Dit ruime woonhuis met een grote parkachtige tuin staat te koop nabij een gezellig en dynamisch dorp in de Morvan, Bourgogne. Binnen vindt u bijna 220 vierkante meter woonruimte, vier slaapkamers en twee badkamers. Er zijn twee aparte ingangen, waardoor een gebruik als woning annex praktijkruimte mogelijk is. Buiten vormt de grote aangelegde tuin van twee hectare een oase van rust en groen. Mogelijkheden voor het houden van een of twee paarden, ezels of andere parkdieren in een afgerasterd deel.

Indeling
Begane grond: entree, wc, keuken (18m2), woon/eetkamer (34m2), hal naar slaapkamer (20m2), badkamer, wc en bibliotheek/tv-kamer (18m2). Eerste verdieping: grote overloop/mezzanine (26m2), drie slaapkamers (22-19-15 m2), badkamer en wc. Op diverse plaatsen in het huis zijn opbergruimtes. Het huis is deels onderkelderd, waaronder een garage voor één auto (28m2). De twee zolders zijn bereikbaar per (vlizo-)trap en geïsoleerd.

Het woonhuis is in 1985 nieuw gebouwd met inwendige isolatie van de constructie, aluminium deuren en kozijnen, dubbel glas en rolluiken. Verwarming en warmwatervoorziening op stadsgas met radiatoren in alle woonruimtes. Aanvullend is in de woon/eetkamer een inzethaard op hout (met warmteverdelingssysteem) geïnstalleerd en in de bibliotheek/tv-kamer een houtkachel.

De tuin is geheel omheind. Vanaf de weg krijgt u toegang via een op afstand bedienbare toegangspoort. Rondom het huis zijn ruime terrassen aangelegd voorzien van elektrisch bedienbare zonneschermen. Buitenverlichting geïnstalleerd, voor het plaatsen van een opzetzwembad is een betonnen basis gerealiseerd.

In de tuin is een separaat gebouwtje van ongeveer 20m2 dat wordt gebruikt voor de opslag van tuinmaterieel. Het is nog mogelijk om een bouwvergunning voor een constructie aan te vragen voor een deel van de tuin.

Aansluiting op het openbaar riool, aansluiting op het glasvezelnet, voorzien van alarm en satelliet-antenne.

Kort samengevat

Aantal kamers7Aantal slaapkamers4
Badkamers/wc’s2 / 3Woonoppervlakte220 m2
Perceeloppervlakte20 000 m2Bouwjaar1985