Perfect gerenoveerde stadswoning met tuin te koop in dynamisch Luzy

Luzy, € 129.500

In het levendige Luzy is deze perfect gerenoveerde stadswoning met alle voorzieningen in de buurt te koop. Gelegen in de zuidelijke Morvan (Bourgogne) staat het stadje met z’n zomerse festivals als ‘village du futur’ goed bekend.

Het huis is vanaf 2017 met aandacht en smaak gerenoveerd tot een modern geheel. Van buiten en van binnen, van isolatie van de muren tot vernieuwing van het dak. Ook de tuin is aangepakt en omgevormd tot een groene oase waar het goed toeven is.

Op de begane grond bevinden zich woonkamer, eetkamer, keuken, slaapkamer, badkamer en separate wc. Dubbele schuifdeuren naar het riante terras vanuit eetkamer en slaapkamer. Op de eerste verdieping: twee slaapkamers en een ruime overloop met douche, wc en wastafel.

De oppervlakte van de begane grond is 80 m2. De eerste verdieping meet 35 m2 op stahoogte, maar oogt veel ruimer omdat het vloeroppervlak 50 m2 is.

De praktische indeling met slaapkamer en badkamer op de begane grond maakt de woning uitstekend geschikt voor gelijkvloers wonen. Ook een (jong) gezin vindt er met twee slaapkamers, douche en wc op de eerste verdieping alle ruimte.

Verwarming vindt plaats via een krachtige pelletkachel en een houtkachel op de benedenverdieping. Elektrische verwarmingselementen in de overige ruimtes. Het dak en de muren zijn geïsoleerd.

Het huis staat op een perceel van 331 m2 en dat biedt voldoende plaats voor een smaakvol en onderhoudsarm ingerichte tuin met diverse zitjes, een schuur van 12 m2, een houtopslag en eigen parkeergelegenheid.

Het huis verkeert in een zeer goede staat van onderhoud. In principe is het voor een volgende eigenaar een kwestie van spullen neerzetten en wonen!

Kort samengevat
Aantal kamers6Aantal slaapkamers3
Badkamer/wc2Woonoppervlakte115 m2
Perceeloppervlakte331 m2Bouwjaar(renovatie)