Perfect gerenoveerde dorpswoning te koop in de Morvan

Blismes, € 129.000

Perfect gerenoveerde dorpswoning te koop in de Morvan

Midden in het dorp Blismes staat deze perfect gerenoveerde dorpswoning te koop in de Morvan, Bourgogne. Het huis is rond 2004 van een garage/schuur verbouwd tot een comfortabele woning. Na de renovatie heeft geen bewoning plaatsgevonden, wat betekent dat alles zich in quasi-nieuwstaat bevindt.

De entree op de begane grond is in de eetkamer met annex de semi-open keuken. Verder een apart toilet, een bijkeuken en toegang tot de garage. In de eetkamer voert een trap naar de eerste etage waar de salon met open haard, twee slaapkamers en een badkamer/wc zijn. Ruime inpandige garage.

Verwarming is verzekerd middels elektrische radiatoren. In de woonkamer op de eerste verdieping bestaat de mogelijkheid om een houtkachel aan te sluiten op het bestaande rookkanaal. Het huis is aangesloten op het openbare riool.

De buitenruimte bestaat uit een afgesloten terras van ongeveer 50 m2, deels overkapt en voorzien van een barbecue en een vier-persoons jacuzzi.

Blismes ligt op korte afstand van een van de grote stuwmeren van de Morvan: het Lac de Pannecière. Een heerlijke plek om zonnige dagen door te brengen. Grotere plaatsen in de nabijheid zijn Chateau-Chinon, Corbigny en Moulins-Engilbert. Allemaal op ongeveer 20 autominuten. Parijs op drie uur rijden.

Het huis verkeert in een zeer goede staat van onderhoud. In principe is het voor een volgende eigenaar een kwestie van spullen neerzetten en wonen!

Kort samengevat
Aantal kamers4Aantal slaapkamers2
Badkamer/wc1 / 2Woonoppervlakte95 m2
Perceeloppervlakte191 m2Bouwjaar(renovatie)