Mooi trio op een ruim perceel met prachtig uitzicht

Thil-sur-Arroux, € 114.000

Mooi ensemble van woonhuis, gastenhuisje en zelfstandig gebouwtje. In totaal 130 m² leefruimte op een ruim (deels bebost) perceel van meer dan 1600 m². Het complex is rustig gelegen en heeft een prachtig uitzicht op het platteland. Dit alles op een half uurtje rijden van de historische stad Autun en een kwartiertje van het stadje Luzy met alle voorzieningen.

Het hoofdhuis heeft een oppervlakte van 86 m² en omvat een woonkamer van 30 m², een aparte keuken, bijkeuken, badkamer met inloopdouche, apart toilet. Op de verdieping bevinden zich twee slaapkamers . Verwarming met houtkachel voor het gehele huis met elektrische verwarmingselementen als aanvulling. Dubbele beglazing.

Het tweede huis van 29 m2 is ideaal om bijvoorbeeld als gastenhuisje te gebruiken of te verhuren. Het omvat een woonkamer van zo’n 15 m2, kitchenette, doucheruimte, apart toilet en een mezzanine met slaapkamer. Een derde zelfstandig gebouwtje bestaat uit een kamer van bijna 15 m² die bijvoorbeeld kan worden gebruikt als extra slaapkamer of kantoorruimte.

De septische tank is goedgekeurd (op norm).

Kort samengevat
Aantal kamers6Aantal slaapkamers4
Badkamers/wc’s2Woonoppervlakte130 m2
Perceeloppervlakte1.628 m2Bouwjaarca. 1900