Karakteristiek woonhuis in kuuroord Saint-Honoré

Saint-Honoré-les-Bains € 85.000

Karakteristiek ruim woonhuis met veel authentieke details te koop in het dorp Saint-Honoré-les-Bains. Een charmant dorp met kuurinstelling aan de rand van de Morvan, natuurpark in de Bourgogne. Het huis is zeer geschikt voor (semi-)permanente bewoning, maar ook als vakantiehuis.

Aangezien het huis bestaat uit twee gedeelten met zowel een gezamenlijke als een aparte entree biedt dit diverse mogelijkheden: dubbele bewoning, dubbele verhuur of woning met praktijkruimte. Maar ook (semi-)permanente bewoning met gîte of chambres d’hôtes. Grote verbouwingen zijn daarvoor niet nodig. De aanwezigheid van de kuurinstelling in het dorp maakt verhuur of een combinatie van bewoning en verhuur zeer goed mogelijk.

Het hoofdhuis heeft een oppervlakte van ca.  140 m2. De begane grond bestaat onder meer uit een woonkamer, keuken, eetkamer en toilet. Boven zijn twee slaapkamers, een badkamer met douche, ligbad en wc, en een nog af te werken ruimte. De hoge plafonds en de grote ramen geven het huis een plezierige lichte uitstraling. De “annex” heeft een oppervlakte van ca. 45 m2. Op de begane grond zijn drie kamers, een badkamer en apart toilet. Buitenom is een ruimte op de zolder bereikbaar. Onder een deel van het huis is een kelder op stahoogte ter grootte van 50 m2.

De twee badkamers zijn recent nieuw aangelegd en de keuken is gemoderniseerd. Elders moet schilderwerk en interieur worden opgefrist. Vernieuwing van de verwarmingsketel op olie is noodzakelijk. Het huis is aangesloten op de gemeentelijke riolering.

Het regionale natuurpark de Morvan is populair onder liefhebbers van de natuur, wandelaars en fietsers. Wandel- en natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen aan de vele gemarkeerde rondwandelingen door het prachtige landschap van de Morvan.

Aantal kamers8Aantal slaapkamers4
Badkamers/wc’s2Woonoppervlakte 185 m2
Perceeloppervlakte 2037 m2Bouwjaarca. 1900