Groepsaccommodatie, woning en studio te koop in kuuroord Saint-Honoré-les-Bains

Saint-Honoré-les-Bains € 197.500

Het roer om? Dan is dit de kans om een nieuw bestaan op te bouwen in de Bourgogne! In kuuroord Saint-Honoré-les-Bains staat deze groepsaccommodatie, woning en studio te koop. Het geheel is gelegen op circa 1.200 m2 terrein, in een leuke plaats met thermen, winkels en restaurants op loopafstand.

De panden worden momenteel succesvol verhuurd als (groeps)gites, maar zijn ook geschikt voor bewoning door meerdere families. De vakantieverhuur levert een jaaromzet op van gemiddeld 36.000 euro (de corona-jaren buiten beschouwing gelaten). De bouwkundige staat van de panden is goed; de daken van de twee huizen zijn enkele jaren geleden geheel vernieuwd, inclusief goten en isolatie, ook de cv-ketels en de elektrische installatie zijn door de huidige eigenaar vernieuwd.

Het natuurstenen huis (90 m2) dateert van begin 20ste eeuw. Indeling: entree met toilet, goed uitgeruste keuken met Franse tegelvloer, woonkamer met houten vloer, decoratieve schouw en openslaande deuren naar de tuin, drie slaapkamers, badkamer, kelder. CV op olie, terras, besloten tuin. Geschikt voor maximaal 8 personen.

Van het grote huis (voormalig hotel-restaurant) werd het eerste deel rond 1904 gebouwd, twee andere delen volgden respectievelijk voor en na de tweede wereldoorlog. Indeling (300 m2): entree, salon, eetzaal-woonkamer met schouw en originele tegelvloer, professionele keuken, spoelkeuken, bijkeuken, 11 slaapkamers, waaronder één kamer met aangepaste badkamer en eigen toegang voor minder validen, 3 badkamers, 6 douches, kelder. CV op olie (computergestuurd), terras, royale, besloten tuin. De huidige indeling is geschikt voor 24 personen.

Indeling studio (27 m2): leefruimte met keuken en aparte wc/badkamer en balkon met daaronder een garage.

Afsluitbaar parkeerterrein, eigen oprit.
Meubilair en inboedel is inbegrepen in de prijs.