Gerenoveerd huis met uitzicht te koop ten zuiden van Morvan

Remilly, € 159.000


In het glooiende landschap net ten zuiden van de Morvan is dit gerenoveerde woonhuis met weids uitzicht te koop. Een ruime woning die veel mogelijkheden biedt aan de nieuwe bewoners. In de afgelopen jaren mooi gerenoveerd tot vrijwel nieuwstaat. Instapklaar, zoals dat heet, geen grote werkzaamheden te voorzien.

Op de begane grond is een ruime woonkamer van 36 m2 met antiek balkenplafond, de keuken met authentieke ‘tomettes’-vloer, het atelier annex leefruimte van 36 m2 met vide en de badkamer met ligbad. In totaal 105 m2. Bijzonder aan dit huis is onder meer de grote semi-afgesloten buitenruimte / ‘zomerkeuken’ die aan een zijde van het huis is gerealiseerd. Inclusief een extra badkamer. De eerste etage herbergt twee slaapkamers, waarvan de grootste met vier slaapplaatsen voor familiebezoek is ingericht.

Het totale bewoonbare vloeroppervlak is 147 m2, waarbij op de etage alleen de oppervlakte op stahoogte (1m80) is meegerekend. De verdiepingsvloer oogt dan ook veel ruimer dan de 35 m2 die we mogen meerekenen.

De woning wordt verwarmd met elektrische radiatoren. In de woonkamer staat een houtkachel voor een meer sfeervolle verwarming. Dit woonhuis biedt de mogelijkheid om op de begane grond te wonen door een slaapkamer in de atelierruimte te realiseren.

De tuin van ruim 1100 m2 ligt naast en achter het huis. Dat is de zijde met de rode luiken op de foto’s. Er is een goed functionerende waterput. Op de ruime parkeerplaats, kunnen zelfs kampeerwagens staan.

Alle voorzieningen op een kwartiertje rijden in het gezellige en actieve stadje Luzy.

Kort samengevat

Aantal kamers5Aantal slaapkamers2
Badkamers/wc’s2Woonoppervlakte147 m2
Perceeloppervlakte1121 m2Bouwjaarca. 1850