Fermette met weids uitzicht

Villapourçon, € 127.000

Aan een rustig landweggetje ligt deze fermette met weids uitzicht. Je komt binnen in de riante keuken van 30 m2. Vervolgens loop je door naar de grote woon-/eetkamer van 50 m2 met open haard, karakteristieke stenen muren en oud balkenplafond. Op de begane grond zijn verder bijkeuken, badkamer en apart toilet. Op de eerste verdieping bevinden zich onder meer drie slaapkamers, een dressing en een tweede doucheruimte met toilet.

In de ruime tuin staan diverse fruitbomen en er is een moestuin. Op een kwartiertje rijden vind je de dorpen Luzy en Moulins-Engilbert met alle voorzieningen.

Toegegeven: de huidige eigenaar heeft de renovatie niet helemaal afgemaakt. Daar is dus nog werk aan de winkel. Maar als je even door de huidige stand van zaken heen kijkt dan zie je de potentie van dit woonhuis: een flink bewoonbaar oppervlak van 150 m² op een mooie locatie en op een ruim perceel van meer dan 3700 m².

Belangrijk: de huidige eigenaar is zich bewust van het feit dat het huis al langere tijd te koop staat omdat de renovatie niet is afgerond. Hij is bereid een lager bod dan de vraagprijs in overweging te nemen.

Kort samengevat
Aantal kamers6Aantal slaapkamers3
Badkamers/wc’s2Woonoppervlakte150 m2
Perceeloppervlakte3.797 m2Bouwjaarca. 1900