Prima onderhouden dubbel woonhuis met weids uitzicht te koop in de Morvan

Larochemillay, € 209.000

Dubbel woonhuis te koop met een weids uitzicht. Mooie aangelegde tuin aan een beek in de Morvan/Bourgogne. Uniek ensemble op een bijzondere plek!

Deze volledig gerenoveerde voormalige boerderij is van alle gemakken voorzien. De twee geheel zelfstandige wooneenheden zijn prima onderhouden en bieden diverse gebruiksmogelijkheden. Er is een mooi aangelegde tuin met meerdere zitjes in zon of schaduw die grenst aan het kabbelende beekje ‘la Roche’. Geniet tot laat van de zon die ondergaat achter de heuvels in de verte.

De gezamenlijke oppervlakte van de beide huizen bedraagt 210 m2.
Indeling van het eerste huis is als volgt: een goed geoutilleerde en sfeervolle woonkeuken van 20m2 met open haard, een ruime gezellige woonkamer van 35m2 met balkenplafond en houtkachel, en een badkamer. De bovenverdieping heeft twee slaapkamers (20m2 en 17m2) en een overloop. Dit huis meet 120 m2 en is gebouwd op een kelder.
Het tweede huis met een oppervlakte van 90 m2 heeft op de begane grond een woonkamer met open keuken van 40m2 met een houtkachel. Op de eerste verdieping: twee slaapkamers ‘en suite’ (van 28 m2 en 8 m2) en een badkamer.
Het dubbele woonhuis wordt verwarmd middels centrale verwarming op olie.

Het terrein meet 1264 m2, het uitzicht is onmetelijk…

Vanuit het huis zijn vele heerlijke wandel- en fietstochten te maken in het heuvellandschap van de Morvan. Cultureel-historisch kunt u uw hart ophalen in de voormalige Romeinse stad Autun, in het archeologische museum Bibracte (Grand Site de France) en meer.

Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in Luzy, op een ruime tien minuten rijden. Het naast gelegen pittoreske dorp Larochemillay heeft enkele restaurantjes en een zeer markant kasteel dat al van verre te bewonderen is.

Kort samengevat

Aantal kamers8Aantal slaapkamers4
Badkamers/wc’s2Woonoppervlakte210 m2
Perceeloppervlakte1.264 m2Bouwjaarca. 1910/1920