Bonjour et bienvenue !

Droomhuis in Frankrijk & makelen in de Morvan

Een (vakantie)huis in Frankrijk, wie wil dat nou niet? Ach, misschien niet iedereen, maar het is wel voor velen een droom. Voor de meesten blijft het dat ook.

Nederlanders hebben iets met Frankrijk. Decennialang ons favoriete vakantieland, is het inmiddels van die troon gestoten door Duitsland. En toch, een droomhuis in Duitsland voelt niet helemaal ‘comme il faut’.

Frankrijk dus. Tien jaar alweer tussen ‘la douce France’ en ‘het is een prachtig land, maar er zouden geen Fransen moeten wonen’.  De warme gevoelens voor het land zijn soms niet recht evenredig met die voor zijn inwoners.

Inmiddels werk ik als assistent-makelaar bij Immoboulevard, het makelaarskantoor van Joost Kubbe. Mijn ruime ervaring in marketing en communicatie, binnenhuisinrichting, bouw en verbouw komt daarbij goed van pas. Bovendien weet ik inmiddels wat er komt kijken bij kopen/verbouwen/wonen in Frankrijk.

Vinden, verbouwen en wonen in een droomhuis in Frankrijk, daar ga ik af en toe wat over schrijven. Of het nu om een vakantiehuis of een permanent verblijf gaat.